- Potrzebujemy:
- kilka liści kapusty pekińskiej
- 0,5 czerwonej papryki
- 0,5 kwaskowatego jabłka
- 1 mały ogórek
- 6 rzodkiewek
- łyżka posiekanej natki pietruszki
- łyżka pestek dyni
- 3 łyżki jogurtu naturalnego
- przyprawa do sałatek Fit Up klasyczna z błonnikiem i płatkami czosnku
Przygotowanie:
Warzywa i jabłko myjemy,następnie obieramy, oczyszczamy z gniazd
nasiennych.Wszystkie składniki drobno kroimy, dodajemy pestki i natkę.Z
jogurtu i przyprawy przygotowujemy sos i łączymy z warzywami.Możemy
dodatkowo jeszcze posypać według uznania pestkami dyni,lub posiekaną
natką,schładzamy ok.kwadransa przed podaniem.Serwujemy jako dodatek do
obiadu,lub samodzielne danie.Smacznego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz